OVER ONS

Over Ons

Jouw administratie, onze zorg!

Dit is de slogan van ons administratiekantoor, waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding de belangrijkste speerpunten zijn. Als boekhouder heb ik mijn kantoor laten uitgroeien tot een volwaardig administratiekantoor, waarin disciplines van het ondernemerschap worden ondersteund.

Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in de administratie voor ZZP’ers, kleine zelfstandigen, maar ook de particulieren.

Kwaliteit in begrijpelijke taal

Kwaliteit en plezier staan hoog in het vaandel bij Administratiekantoor AY-Finance, net als goed teamwork. Wij hebben een passie voor cijfers, maar vinden het minstens zo belangrijk wat u ermee doet. Daarom kunt u bij ons rekenen op overzichtelijke rapportage. Zo kort en bondig als mogelijk met begrijpelijke toelichtingen en een helder advies.

Online en offline

Wij verzorgen onze werkzaamheden op de manier die u prettig vindt. Digitaal werken biedt vaak gemak en efficiency, maar wanneer u de voorkeur geeft aan papier, sluiten wij aan bij uw wensen. Samen kijken we wat het beste past bij uw organisatie. Met onze software kunnen wij alle gangbare financiële administratie importeren om optimaal aan te sluiten bij de werkwijze van uw onderneming.

Wie zijn wij

Jouw administratie, onze zorg

Dit is de slogan van ons administratiekantoor, waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding de belangrijkste speerpunten zijn.

Als boekhouder heb ik mijn kantoor laten uitgroeien tot een volwaardig administratiekantoor, waarin disciplines van het ondernemerschap worden ondersteund.

Wat we doen

Wij hebben passie voor cijfers

Onze dienstverlening richt zich op het MKB, met het accent op de K.

Wij zijn gespecialiseerd in de administratie voor ZZP’ers, kleine zelfstandigen, maar ook de particulieren.

Wat we waarderen